Photo Beach Bash Schedule

 

Photo Beach Bash 2017

Sunday, April 2, 2017

Photo Beach Bash 2017 Schedule

Pre-meeting preparation   6:30—8:00
Opening: Check-In     8:00—9:00
Critique of Images (Sanibel Rm, 3rd)   8:00—8:45
Welcome To BB; Announcements (Dick/T.Pratt)   9:00—9:30 
Speaker 1— Denise Ippolito (1 Hour)   9:30—10:30
Q&A (20 min)    10:30—10:50
Break (10 min)    10:50—11:00
Speaker 2— Nikhil Bahl (1 Hour)   11:00—12:00
Q&A (20 min)   12:00—12:20
Lunch Break (~1 1/2 Hour)   12:20—2:00
Group Photos for CCC members   12:20—12:45
Critique of Images  (Sanibel Rm, 4th)   12:45—1:15  (Speakers)
Critique of Images (Sanibel Rm, 4th   1:15—1:45   (CCC Staff)
Welcome Back/Announcements(15 min)   2:00—2:15
Speaker 3— Karen Messick (1 hour)   2:15—3:15
Q&A  (20 Min)    3:15—3:35
Final call for drawing/door prizes   3:35
Featured Speaker Introduction (10 min)   3:35—3:45 
Keynote Speaker— Ken Sklute (1 1/2 hours)   3:45—5:15
Q&A  (30 min)      5:15—5:45
Door Prizes     5:45—6:15
Adjourn   6:15